مراسم دومین جشنواره سراسری فراگیر ی نخستین واژه (( آب)) در 25 آبان ماه سال جاری با همکاری آموزش و پرورش و شهرداری منطقه 8 تهران در مدرسه ابتدایی ابوذر (خوش نویسان) در حالی با حضور بیش از 250مدعو بر پا شد که همزمان در تمام مدرسه های تحت پوشش آبفای منطقه 2 ، زنگ آب به صدا در آمد.
به گزارش روابط عمومی آبفای منطقه دو از اواسط مهر ماه سال جاری طی رایزنی و هماهنگی های لازم میان روابط عمومی این منطقه با مسئولان آموزش و پرورش منطقه 8 تهران و دبستان های ابوذرو و جاوید در منطقه نارمک ، مقدمات برگزاری این جشواره با تهیه و توزیع فرم فراخوان فراهم شد .
گفتنی است بر اساس هماهنگی های صورت گرفته 2 هزار دفترچه راهنما ی دانش آموز پایه اول ابتدایی توسط مروجان فرهنگ مصرف بهینه آب این منطقه در اختیار مدرسه های مورد نظر قرار گرفت تا پس از مطالعه آنها توسط آموزگاران و کسب اطلاعات لازم ، دانش آموزان را نیز توجیه نمایند و همزمان با آموزش حروف الفبا و یادگیری حروف ((الف)) و ((ب)) توسط دانش آموزان ، اقدام به تکمیل دفترچه های ویژه خود نمایند و ضمن آشنایی با ((آب)) ، در روز برگزاری جشنواره ، دفترچه های تکمیل شده را تحویل مروجان منطقه نموده تا پس از داوری ، به منتخبین جوائز مناسبی از سوی آبفا اهداء شود .
بر اساس این گزارش در این جشنواره که شهردار ناحیه 2 منطقه 8 ، معاونت فرهنگی و اجتماعی آن شهرداری ، مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزش و پرورش منطقه 8 ، تعدادی از کارشناسان مقطع اول منطقه 8 آموزش و پرورش، خبرنگاران همشهری محله8 و تعدادی از مدیران آبفای منطقه 2 حضور داشتند ، آقای موسویان مدیر روابط عمومی این منطقه در خصوص قداست و جایگاه آب در فرهنگ اسلامی سخنانی ایراد نمود و از همکاری مسئولان شهرداری و آموزش و پرورش منطقه 8 تقدیر و تشکر نمود.
در این جشنواره ، نمایش آب با حضور نمادین دو واژه ((آ)) و ((ب)) ، برگزاری مسابقه با جایزه ، اجرای نمایش فیفیل خان و راهکارهای صرفه جویی در مصرف آب که به زبان شعر کودکانه عنوان شد و دیگر برنامه های شاد و جذاب توجه همه حضار جلب شد.
قابل ذکر است روابط عمومی آبفای منطقه دو در سال گذشته نیز نخستین جشنواره سراسری نخستین واژه آب را با مشارکت آموزش و پرورش منطقه 4 تهران بر پا نمود.