‏1. استفاده از کولرهای کم آب بر

 

2. جابجایی کولرها به محل هایی که کمتر در معرض تابش آفتاب باشند

 

‏3. استفاده از سایه بان برای کولرهای آبی ‏

 

‏4. در صورت امکان استفاده از سیستم های سرمایش موضعی به جای سیستم های مرکزی

 

‏5. کنترل مصرف آب برای ظرفشویی و پخت و پز در اداراتی که رستوران دارند و نصب کنتور ‏برای این محل ها

 

‏5. استفاده از گیاهان همخوان با اقلیم برای فضای سبز ادارات‏

 

6. ‏استفاده از کودهای متراکم شده به جای فضولات حیوانی در فضای سبز

 

7. انتخاب زمان آبیاری گیاهان فضای سبز در اوایل روز یا شب

 

‏8. استفاده از کودهای گیاهی آلی برای باغچه ها

 

9. جلوگیری از نشت شیر آلاتی که امکان جایگزینی آنها با شیرهای کاهنده نیست

 

‏10. استفاده از درفشان (پرلاتور) برای کلیه شیرهای قدیمی

 

‏11. کاهش تعداد دفعات چمن زنی

 

‏12. تنظیم تیغه ماشین زنی در حالت ماکزیمم برای حفظ حد اکثر رطوبت خاک و در نتیجه ‏حداقل نیاز به آبیاری فضای سبز

 

‏13. کنترل سرریز و نشت فلاش تانک ها

 

‏14. کنترل نشت شیر آلات و اتصالات

 

‏15. عدم آبیاری باغچه ها در روزهای بارانی

 

‏16. سعی در پرورش گیاهان مشابه از لحاظ نیاز آبی در کنار باغچه ها زیرا به زمانی یکسان برای ‏آبیاری نیاز دارند.‏

 

‏17. وجین علف های هرز فضای سبز تا از آب و مواد مغذی استفاده نکنند

 

18. ‏خودداری از کاشتن گیاهان تزئینی و نصب فواره هایی که آب را در هوا پخش می کنند.‏

 

‏19. از شست و شوی وسایل نقلیه با آب شرب جلوگیری شود.‏

 

‏20. برای شیرهای معمولی حداقل درفشان نصب گردد.‏

 

‏21. کلیه لوله ها با توجه به شرایط آب و هوایی عایق کاری گردد تا در تایستان برای رسیدن به ‏آب سرد، مقدار زیادی آب هدر داده نشود و در زمستان برای رسیدن به آب گرم

 

‏22. محل قرار گرفتن آب گرمکن در آبدار خانه با محل مصرف حد اقل باشد.( به علت ‏جلوگیری از هدر رفتن آب سرد داخل لوله)‏

 

‏23. از سر دوش های کاهنده برای دوش ها استفاده شود.‏